Over Jehannes Bouwhuis

       Al vanaf 2003 ben ik werkzaam in de scheepsinterieurbouw. Sinds kort volg ik mijn passie en richt ik mij ook op het maken van meubels en het interieur van o.a. woningen. Met overtuiging ben ik dan ook mijn eigen onderneming gestart: JB Interieur- en Meubelbouw! 


Bij JB Interieur- en Meubelbouw draait alles om maatwerk. Naast het op maat maken van de producten vind ik persoonlijk contact en samenwerking met de klant erg belangrijk. Samen bespreken we wat u mooi vindt en aan welke praktische eigenschappen het meubel of interieur moet voldoen. Het ontwerp wordt voor u getekend en vervolgens ga ik aan de slag in de werkplaats. Hier maak ik uw meubel, keuken of interieur precies zoals u wilt en zorg ik voor een perfecte afwerking in de door u gekozen kleur.
Hierbij zijn alle houtmotieven en interieurstijlen mogelijk, van strak en modern tot klassiek of landelijk

Oude liefde roest niet…. Ook scheepsbetimmering ligt mij erg na aan het hart, dus ook hiervoor kunt u altijd contact met mij opnemen. Van sloep tot jacht, van kombuis tot kajuit: ik ga elke uitdaging aan. Ik ben ervaren in diverse stijlen en werk  graag met o.a.  HPL maar ook met massief hout en houtfineer.

Voordelen van JB Interieur- & Meubelbouw

Meubels op maat en van de hoogste kwaliteit.

JB Interieur- & Meubelbouw staat gerant voor een kwalitatief product en de beste afwerking en afhandeling. Door mijn ervaring in de scheepsbouw heb ik een hoge werksnelheid en dit zet ik dan ook voort in JB-IMB. Dit levert een goede prijs op voor een hoogwaardig product.

Service & onderhoud

Bij JB-IMB staat service hoog in het vaandel en garandeer ik u dan ook de hoogste kwaliteit in de afhandeling van uw Interieur & Meubels. Ik kom persoonlijk langs om de mogelijkheden en beperkingen te bespreken en te meten, om eventuele problemen te voorkomen. 

Hoogwaardige materialen

Onze Meubels en Interieurs zijn van hoogwaardige materialen gemaakt en stralen dan ook stevigheid en kwaliteit uit. De producten worden voorzien van alle veiligheidsmaatregelen die gelden voor Meubels & Interieur. Bekijk ons portfolio om voor u zelf te beoordelen.