Maatwerk keuken massief eiken

JB Interieur- & Meubelbouw

Uw partner in maatwerk.

Maatwerk keuken massief eiken

Meubels Op Maat

Maatwerk keuken massief eiken

Maatwerk Kasten

previous arrowprevious arrow
next arrownext arrow

JB Interieur- & meubelbouw is gespecialiseerd in kwaliteit en vakmanschap. Van meubels tot scheepsinterieur, en zelfs complete keukens: ik kan het voor u maken. Volledig op maat! Tot in de kleinste details afgestemd op wat u mooi vindt. Van het eerste ontwerp tot en met de plaatsing: ik zorg ervoor.

Heeft u een wens op meubel- of interieurgebied? Neem (vrijblijvend) contact op voor een afspraak. Dat kan gewoon bij u thuis.

 


Slide
WAAROM JB
ERVARING

Door mijn ervaring in de scheepsbouw heb ik een hoge werksnelheid en dit zet ik dan ook voort in JB-IMB. Dit levert een hoogwaardig product op voor een goede prijs.

KWALITEIT

Onze meubels & interieurs zijn van hoogwaardige materialen gemaakt en stralen dan ook stevigheid en kwaliteit uit. De producten worden voorzien van alle veiligheidsmaatregelen die gelden voor meubels en interieur. Daarnaast staat JB Interieur- & Meubelbouw gerant voor een kwalitatief product en de beste afwerking en afhandeling.

SERVICE

Bij JB-IMB staat service hoog in het vaandel en ik garandeer u dan ook de hoogste kwaliteit in de afhandeling van uw interieur & meubels. Ik kom persoonlijk langs om de mogelijkheden te bespreken en alles op meten, om eventuele problemen te voorkomen.